Na tatalaina e Xinzi Rain mafaufauga fou ma auai i aʻoaʻoga faʻatinoga "Concentrated EMBA" aʻoaʻoga mafaufauga

I le vaitau o faʻamaʻi, na tatalaina ai e Xinzi Rain se mafaufauga fou ma auai i aʻoaʻoga faʻatinoga: "EMBA faʻapitoa" ala o mafaufauga.

O faʻamaʻi faʻavaomalo, e pei o le coronavirus ma le faʻasolosolo o le siama, o le tamaoaiga o le lalolagi o se luʻitau fou, o le maketi faavaomalo na taofiofia, ae o se ituaiga avanoa foi, aua a maeʻa le faʻamaʻi, o loʻo i ai le faʻamoemoe o le toe faʻaleleia, iina. o se taamilosaga fou o le tuputupu aʻe pa, e iai le faʻamoemoe o tagata, o loʻo latou tauivi e ola olaola, ma o le a faʻaleleia vave pe a maeʻa le faʻamaʻi.

22 (1)
22 (5)

I le taimi nei, e manaʻomia e Xinzi Rain le faʻaleleia o lona gafatia i seevae faʻava-o-malo o tamaʻitaʻi ma faʻataʻitaʻiga masani, faʻaleleia lona gafatia e tautua.seevae o tamaitai ma ofu totonutagata faatau, feiloai i ituaiga uma o seevae o tamaitai ma ofu totonumana'oga, ma e o'o lava i le lelei atoatoa o seevae o tama'ita'i ma totonu o le OEM/ODM.I le taimi nei, e manaʻomia le vaʻaia manino o ia lava, malamalama i le maketi, faʻaaoga le avanoa efa'avasega seevae ma ofu o fafine, ma e tatau ona taulaʻi i ai!

22 (4)

I le taimi nei, o Tina Zhang, Pule Sili o le Xinzi Rain Company, na tatalaina mafaufauga fou ma auai i aʻoaʻoga faʻatinoga: "EMBA concentrated" vasega mafaufau.

Taulai atu i le auala e vave liliu ai tupe gau, le auala e faaluaina tupe mama ma le auala e tuputupu ae i se saoasaoa maualuga, tatou iloiloina pea lava pea ma malamalama i tatou lava i le fonotaga, faatasi ai ma le maketi o seevae o tamaitai ma lingeriecustomization ma faiga masani, faamoemoe e taia aloiafi fou. ma seevae o tamaitai ma lingeriecustomization tagata faatau ma maketi i atunuu eseese i le lumanai fefaatauaiga faava o malo.

Xinzi Rain Co., Ltd. ua taulaʻi atu i paʻu tamaʻitaʻi mo le tele o tausaga, ma o le au faʻatau ma le gaosiga o loʻo i le nofoaga e tasi, ina ia mafai ona sili atu le taimi o le gaosiga, faagasologa, ma le aafiaga, faʻaaoga ata, Faʻamaumau vitio poʻo talatalanoaga vitio i luga o le initaneti ma auina atu i tagata faʻatau, ina ia mafai e tagata faʻatau ona malamalama i le alualu i luma oa latou poloaiga i le taimi.Professional Women Bra factory Xinzi Rain Tuuina atu ia te oe le auaunaga masani masani bra.Faamolemole lagona le saoloto e lafo mai ia i matou lau suʻesuʻega ua matou sauni e tuʻuina atu la matou auaunaga

https://www.xinzirain.com/swiming-suit/

Taimi meli: Ian-21-2022