Fa'ailoga o le peleue Lalo ile 2022 Beijing Winter Olympics

I le sauniga amata o le 2022 Beijing Winter Olympics, o teuga a au a le atunuʻu sa matua mataʻina.

Saina: ANTA ANTA

Amerika: Ralph Lauren

Kanata: Lululemon

Peretania: Ben Sherman

Farani: Le Coq Sportif

Siamani: adidas

Italia: Armani Armani

Suetena: Uniqlo

Finelani: ICEPEAK

Iapani: DESCENTE Desante

Suiselani: Ochsner Sport

Ausetalia: Karbon

Au Olimipeka a Rusia: ZASPORT

Dale o Nouei

Mekisiko: Kapa

Netherlands: FILA

Lepanona: SALEWA

ZIBROO, Kazakhstan

Uzbekistan: 7SABER

Czech Republic: Alpine Pro

Nouei: Phenix

Sepania: Joma

Amerika Samoa: Tetee malosi

Korea i Saute, Meleisia: The North Face

Slovakia, Latvia, Potukale, Polani: 4F

Niu Sila, Romania, Slovenia: PEAK PEAK

Finland

O le peleue faaefuefu a le 'au a Finelani, MOE i le tele o taaloga i luga o le initaneti, na matou fai mai "O tagata taaalo Finnish o loʻo ofuina le peleue lanu efuefu e pei o ni penguins laiti"!

O lavalava e saunia e le ICEPEAK, o se ta'aloga ta'aloga mai Finelani.O le tasi vaetolu o le fanua o loʻo i le Arctic Circle ma Finelani e umi se taumalulu.O lea foi ua maua ai e Finelani se malosi malosi i le malae o taaloga i fafo i le taumalulu.I le avea ai ma malo malosi o le aisa ma le kiona, ua atiina ae ai e Finelani le aisa ma le kiona aʻoaʻoga ma faiga faʻaaʻoaʻoga.

O lo'o lagolagoina fo'i e le ICEPEAK a Finelani 'au fa'ase'e a le atunu'u e ono.

Kanata

O peleue lalo a Kanata e lauiloa foi i luga ole laiga.

Lululemon, lea na mamanuina toniga a Kanata i lenei tausaga, e aloese mai lanu o le fu'a a Kanata e fiafia i le fiafia o le talavou o le mumu ma nifo elefane.O le lau o le maple i lalo o le microscope e faʻaaogaina e sui ai le lau maple mataʻina.I luga o le faʻavae o le faatumauina o uiga faʻale-atunuu, o le mamanu o le seti atoa o laʻei e sili atu ona faʻalelei ma matagofie.

Fa'ata'ita'i le teuga o le sauniga amata.E tusa ai ma faʻamatalaga aloaʻia, o le vaega pito i lalo o le peleue pito i lalo e mafai ona faʻafefe, ma e mafai e tagata taʻalo ona fesuiaʻi i le va o le umi, pupuu ma le pulupulu e ala i se sipa e tusa ai ma suiga moni i le vevela o le tino.I le taimi nei, e mafai ona ofuina vaega ua fa'amavae i le ua e pei o se sikafu, ofuina e pei o se pulou po'o se aluga e malolo ai.O le fusi i totonu e mafai ai foi e le tagata taʻalo ona amoina le peleue i lona tua e pei o se ato faafafa e aunoa ma le vevela.

Amerika

O Ralph Lauren sa avea ma igoa aloaia o lavalava a le Komiti o le Olimipeka a le Iunaite Setete talu mai le 2008 Beijing Olympics.O Ralph Lauren ua matua'i fa'aeteete lava i le fa'ata'atiaga o la'ei eseese mo le sauniga Tatala.O tamaloloa o le a ofuina ni peleue paʻepaʻe ma lanu mumu ma le lanumoana, ae o tamaʻitaʻi o le a ofuina ni peleue navy.O le a latou ofuina uma pulou lalaga tutusa ma totigilima, faʻapea foʻi ma matapulepule faʻapitoa mo le sauniga amata.

Peretania

Ina ua tula’i mai le aumalaga a Peretania, na fa’apea mai nisi o le au fa’asalalau, “O atunu’u uma o lo’o ufiufi a latou peleue i lalo, na’o Peretania o le peleue”.

O Uniforms mo le au GB, pei o Tokyo, o Ben Sherman's.Faʻatūina i le 1963, o lenei faʻailoga na amata o se ofutino, ma o se sui o le aganuu Mod na sili ona lauiloa i Peretania i lena tausaga, ma e oʻo lava i le Beatles na matua aʻafia.

Iapani

I le avea ai o se taʻaloga taʻaloga maualuga na afua mai i Iapani ma taulaʻi i le aisa ma le kiona mo le lata i le 70 tausaga, o Descente o loʻo tumau pea le galulue faʻatasi ma le tele o 'au aisa ma le kiona i le lalolagi.I lenei Ta'aloga Olimipeka o le Taumalulu a Beijing, e tele 'au a le atunu'u aisa ma le kiona mai Suitiselani, Siamani, Kanata, Sepania ma isi atunu'u o le a fa'aofuina Descente.O le toniga a Descente na ofuina e le au Iapani i le taimi o le sauniga amata, o le taimi muamua lea na saunia ai e Descente ofu taʻaloga aloaʻia mo 'au o le Olimipeka ma Paralympic a Iapani talu mai le 2014 Sochi Winter Games.

Kolea i Saute

O le North Face, o se paaga a le Komiti o le Olimipeka a Korea, o loʻo faʻaalia ai se blazer e faʻaalia ai le laufanua mauga o le atunuu.

O Suiselani

Ochsner Sport ose ta'aloga fa'asolo mai Suiselani.O Suitiselani o le “au aisa”, lona tulaga valu i le mauaina o pine auro i taimi uma, ma o le taimi muamua lea ua ofuina ai e le au o le Olimipeka a Suiselani se faailoga faalotoifale i Taaloga o le Taumalulu.

Falani

Le Coq Sportif, o se fa'ailoga Farani ma ta'aloga ta'aloga, ose paaga a le Komiti o le Olimipeka a Farani ma na ia mamanuina le la'ei aloa'ia o le au Falani 2022 Winter Olympic e fa'atatau i lanu mumu, paepae ma le lanumoana o le fu'a a le atunu'u Farani.

Siamani

O toniga mo le au Siamani o loʻo faia pea e Adidas.

Na lagona e Adidas ma le au o le Olimipeka o le Taumalulu a Siamani latou te manaʻomia se "faʻatupulaʻia faʻamoemoe" ona o le faʻamaʻi umi ole COVID-19, ma na latou mamanuina a latou suti e fetaui ma i latou.E aofia ai mitiafu umi ma lima pupuu ma lanu mumu, peleue taʻaloga uliuli ma paʻu lanumeamata lanumeamata ma samasama, peleue lalo, ofutino pito i lalo, ma pulou malulu.

Italia: Armani armani

Ua toe gaoia e Italia le faaaliga.

O le post-cape style e sili atu ona masani.I le Olimipeka i Tokyo i le tausaga na te’a nei, o le toniga papa’e a Armani ma le fu’a fa’aItalia lapotopoto mo le aumalaga a Italia na tu matilatila ai, ae mo le Olimipeka a Beijing, e le’i toe aga’i atu Armani, ae ua filifili mo se paleti lanumoana ma le uliuli e sili atu ona tauagafau.

Suetena: Uniqlo

Suetena ma Uniqlo e fetaui lelei: Uniqlo na ulufale atu i Suetena i le 2018 ma sa galulue ma le Komiti o le Olimipeka Suetena talu mai le 2019 e atiaʻe lana laina LifeWear ma Tomai Faʻapolofesa ma 'au i Suetena.

Ausetalia

O le Karbon, o se fa'ailoga e sili ona maualuga i Kanata, o lo'o tu'uina atu lavalava aloa'ia mo le 'au o le Olimipeka o le taumalulu a Ausetalia talu mai le 2006 Turin Games.

Lusia

O le ZASPORT o se ta'aloga ta'aloga a Rusia na fa'atūina e anastasia Zadorina, o le 33 tausaga le matua o le fa'ailoga tama'ita'i Rusia.

O le mamanu aloa'ia a le Olimipeka a le ZASPORT e fa'aalia ai le mumu, paepae, lanumoana ma le efuefu.

https://www.xinzirain.com/swiming-suit/

Taimi meli: Feb-09-2022